Uusien esihenkilöiden etäcoachausryhmät

(ryhmäkoko enintään 6 henkilöä)

13.10.2021-12.1.2022

26.1.-18.5.2022

Kenelle ja miksi?

Oletko aloittanut esihenkilötehtävissä parin vuoden sisällä? Kaipaatko tukea, sparrausta tai uusia näkökulmia porukkasi tai itsesi johtamiseen? Tahdotko esimerkiksi selkiyttää tavoitteita, luoda turvallista ja motivoivaa ilmapiiriä tai hanskata arjen tilanteita sujuvammin?

Ryhmät on suunnattu lähiesihenkilöille, tiiminvetäjille ja keskijohdolle. Ryhmät soveltuvat erityisesti uusille tai uudehkoille esihenkilöille, jotka ovat aloittaneet roolissaan parin vuoden sisällä. Ryhmät ovat avoimia eri organisaatioiden esihenkilöille ja keskustelut käydään luottamuksellisesti.

Mitä ryhmäcoachaus on?

Uusien esihenkilöiden avoimessa ryhmässä saat yksilöcoachausta ryhmässä.

Coachauksessa hyödynnetään kysymyksiä, joiden avulla täsmennät kehitystavoitteesi, tunnistat mahdollisuuksia ja vahvistat käytäntöönviennin onnistumista. Ryhmäcoachaus on inspiroiva, kustannustehokas ja verkostoja vahvistava tapa saada coachausta. Osallistuminen kehittää myös valmentavan työotteen taitojasi, jotka ovat johtamistyössä kullanarvoisia.

Coachaus ei ole opetusta tai esihenkilökurssi, vaan kehittymiseen tähtäävää tavoitteellista asioiden käsittelyä. Ryhmässä kehittyminen tapahtuu pohtimalla ääneen, kuuntelemalla, kysymällä, oivaltamalla uusia näkökulmia sekä suunnittelemalla ja toteuttamalla omat konkreettiset askeleet eteenpäin. Prosessiin kuuluu myös itsenäisiä välitehtäviä.

Ohjelma ja aikataulu

Ryhmätoteutukseen sisältyy 2 henkilökohtaista keskustelua (á 30 min), 6 ryhmätapaamista (á 3 h), ennakkotehtävä ja 5 välitehtävää.

> Noin 2 viikkoa ennen ensimmäistä ryhmätapaamista käymme kahdenkeskisen puhelinkeskustelun (n. 30 min) tilanteestasi, tarpeistasi ja toiveistasi

> Ryhmäcoachausten teemat täsmennetään osallistujien tarpeiden pohjalta. Tapaamisten alustavat teemat ovat: 

1. Käytännöt, kehittymistavoitteet

2. Itsensä johtaminen (ajankäyttö, stressinhallinta ym.)

3. Tiimin/yksikön ja yksilöiden tavoitteet

4. Ilmapiiri ja asenteet (turvallisuus, motivaatio, tuloksellisuus ym.)

5. Arjen erilaiset haastavat tilanteet

6. Oma suunnitelma jatkoon

Tapaamiset järjestetään helppokäyttöisessä Zoom-verkkoympäristössä. Pieni ryhmäkoko (max 6 henkilöä) mahdollistaa kaikkien aktiivisen osallistumisen. Prosessin kesto (3-4 kk) mahdollistaa kehitystoimien käytäntöönvientiä ja jalostamista edelleen.

> Noin kuukauden kuluttua viimeisestä ryhmätapaamisesta käymme vielä kahdenkeskisen puhelunkeskustelun (n. 30 min) edistymisestäsi tavoitteiden suhteen. 

Syksyllä aloittava ryhmä keskiviikkoisin klo 9-12: 13.10.21 / 27.10.21 / 10.11.21 / 24.11.21 / 15.12.21 / 12.1.22

Kevään ryhmä keskiviikkoisin klo 12-15: 26.1.22 / 16.2.22 / 16.3.22 / 6.4.22 / 27.4.22 / 18.5.22

Katso myös esihenkilöiden avoin ryhmä ja esihenkilöiden pitkä avoin ryhmä.

Hinta

1600 euroa (+ alv 24%) / henkilö

Kysy pk-yrityksen tai yksinyrittäjän alennus.

Ryhmän vetäjä

Laura Sundell - sertifioitu business coach, diplomi-insinööri, ammatillinen opettaja.

Minulla on työkokemusta ryhmän johtamisesta, esihenkilötyöstä, erilaisten projektien vedosta, asiantuntijatehtävistä ja kouluttamisesta yhteensä 20 vuoden ajalta. Olen saanut työskennellä erilaisten ja eri koulutustaustoista tulevien ihmisten mm. insinöörien, palvelumuotoilijoiden, kauppatieteilijöiden, lakimiesten, viestijöiden ja opiskelijoiden kanssa. Coachauksesta olen löytänyt sydämenasiani ja keinon tukea ihmisten kehittymistä ja hyvinvointia työelämän erilaisissa tilanteissa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Otathan yhteyttä, niin varataan sinulle paikka ryhmästä tai keskustellaan lisää. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

laura@laurasundell.fi / +358 45 657 9608 / www.laurasundell.fi

Sopimusehdot - avoimet ryhmät