Uusien esihenkilöiden etäcoachausryhmä

(ryhmäkoko enintään 4 henkilöä)

Kysy tulevista toteutuksista

Kenelle ja miksi?

Oletko uusi tai verrattain tuore esihenkilöroolissa? Kaipaatko tukea, sparrausta tai uusia näkökulmia porukkasi tai itsesi johtamiseen? Tahdotko esimerkiksi käsitellä uuden roolisi haltuunottoa, selkiyttää tavoitteita, luoda turvallista ja motivoivaa ilmapiiriä tai hanskata arjen tilanteita sujuvammin?

Ryhmä on suunnattu lähiesihenkilöille ja keskijohdolle. Ryhmä soveltuu erityisesti henkilöille, jotka ova aloittaneet esihenkilöroolissa viimeisen vuoden sisällä. Ryhmä on avoin eri organisaatioiden osallistujille ja keskustelut käydään luottamuksellisesti.

Mitä ryhmäcoachaus on?

Valmennusryhmässä saat coachausta itsellesi ja pääset sparraamaan muiden ajattelua. Lisäksi ohjelmaan sisältyy kahdenkeskistä yksilöcoachausta.

Coachingissa hyödynnetään keskustelua, kysymyksiä ja tehtäviä, joiden avulla täsmennät kehittymistavoitteesi, tunnistat mahdollisuuksia ja vahvistat toimeenpanon onnistumista. Ryhmäcoaching on inspiroiva ja verkostoja vahvistava tapa saada coachausta. Osallistuminen kehittää myös valmentavan työotteen taitojasi, jotka ovat johtamistyössä kullanarvoisia.

Coaching ei ole opetusta tai kurssi, vaan ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen tähtäävää tavoitteellista asioiden käsittelyä. Ryhmässä kehittyminen tapahtuu pohtimalla ääneen, kuuntelemalla, kysymällä, oivaltamalla uusia näkökulmia sekä suunnittelemalla ja toteuttamalla omat konkreettiset askeleet eteenpäin. Prosessiin kuuluu myös itsenäisiä välitehtäviä.

Ohjelma ja aikataulu

Ohjelmaan sisältyy:

  • 3 ryhmätapaamista (á 3 h)
  • 1 henkilökohtainen tapaaminen (á 1,5 h). Voit halutessasi valita itsetuntemusta lisäävän WorkPlace Big Five -persoonallisuusanalyysin käsiteltäväksi. 
  • 2 henkilökohtaista puhelinkeskustelua (á 30 min) 
  • Ennakkotehtävä ja 3 välitehtävää.

Prosessin eteneminen ja aikataulu:

  1. Noin 2 viikkoa ennen ensimmäistä ryhmätapaamista käymme kahdenkeskisen puhelinkeskustelun (30 min) tilanteestasi, tarpeistasi ja toiveistasi.
  2. Ryhmäcoachausten (3 * 3 h) teemat täsmennetään osallistujien tarpeiden pohjalta. Teemoja voivat olla esimerkiksi: uuden roolin haltuunotto, tiimin ja yksilöiden tavoitteet, motivointi ja ilmapiiri, arjen erilaiset haastavat tilanteet, itsensä johtaminen, oma kehittymissuunnitelma jatkoon.
  3. Henkilökohtaisen coachaustapaamisen (1,5 h) aiheen ja ajankohdan sovimme yhdessä.
  4. Noin kuukauden kuluttua viimeisestä ryhmätapaamisesta käymme vielä kahdenkeskisen puhelunkeskustelun (30 min) edistymisestäsi tavoitteiden suhteen.  

Tapaamiset järjestetään helppokäyttöisessä Zoom-verkkoympäristössä. Pieni ryhmäkoko (max 4 henkilöä) mahdollistaa kaikkien aktiivisen osallistumisen. 

Hinta

990 euroa (+ alv 24%) / henkilö.

Tietoa muista etäcoachausryhmävaihtoehdoista.

Coach ja ryhmän vetäjä

Laura Sundell - sertifioitu business coach (ACC/ICF), diplomi-insinööri, pedagoginen pätevyys.

Minulla on työkokemusta esihenkilötyöstä, ryhmän, tiimien ja projektien johtamisesta, asiantuntijatehtävistä ja kouluttamisesta yhteensä 20 vuoden ajalta. Olen saanut työskennellä erilaisten ja eri koulutustaustoista tulevien ihmisten mm. insinöörien, palvelumuotoilijoiden, kauppatieteilijöiden, lakimiesten, viestijöiden ja opiskelijoiden kanssa. Coachauksesta ja valmentavan työkulttuurin edistämisestä olen löytänyt sydämenasiani ja keinon tukea ihmisten kehittymistä ja hyvinvointia työelämän erilaisissa tilanteissa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Otathan yhteyttä, niin varataan sinulle paikka ryhmästä tai keskustellaan lisää. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

laura@laurasundell.fi / +358 45 657 9608 / www.laurasundell.fi

Sopimusehdot - etäcoachausryhmät