Laura Sundell

Sertifioitu Business Coach, diplomi-insinööri, ammatillinen opettaja, NLP Practitioner

Olen ihmisistä ja työelämän kehittämisestä kiinnostunut business coach. 

Minulla on työkokemusta ryhmän johtamisesta, tiiminvedosta, esihenkilötyöstä, projektien vedosta, asiantuntijatehtävistä ja kouluttamisesta yhteensä 20 vuoden ajalta. Olen saanut työskennellä erilaisten ja eri koulutustaustoista tulevien upeiden ihmisten mm. insinöörien, palvelumuotoilijoiden, digipalvelujen suunnittelijoiden, kauppatieteilijöiden, lakimiesten, viestijöiden ja opiskelijoiden kanssa. Kokemukseni mukaan hyvä johtaminen, yhteisesti jaetut tavoitteet ja turvallinen ilmapiiri ovat kullanarvoisia - ja samalla tärkeitä kehityskohteita - työpaikoilla.

Coachauksessa ja valmennustyössä mielestäni palkitsevinta on päästä tukemaan oivallusten syntymistä ja asiakkaiden kehittymismatkaa. Koen esimerkiksi esihenkilöiden ja tiiminvetäjien coachaamisen todella merkityksellisenä tehtävänä, koska johtamisen kehittämisellä tuotetaan arvoa koko työyhteisölle ja edelleen asiakkaille. 

Taustaltani olen diplomi-insinööri, minkä lisäksi minulla on ammatillisen opettajan pätevyys. Olen sertifioitu business coach ja Suomen coaching-yhdistyksen jäsen.

Coachauksesta olen löytänyt sydämenasiani ja keinon tukea ihmisten kehittymistä ja hyvinvointia työelämän erilaisissa tilanteissa.