Laura Sundell

Sertifioitu Business Coach (ACC, ICF), diplomi-insinööri, ammatillinen opettaja, NLP Practitioner, sertifioitu WorkPlace Big Five -konsultti.

Olen ihmisistä ja työelämän kehittämisestä kiinnostunut valmentaja ja kouluttaja (Novetoksessa v. 2023 alkaen).

Minulla on työkokemusta esihenkilötyöstä, projektien vedosta, asiantuntijatehtävistä ja kouluttamisesta yhteensä 20 vuoden ajalta. Olen saanut työskennellä erilaisten ja eritaustaisten upeiden ihmisten mm. insinöörien, palvelumuotoilijoiden, digipalvelujen suunnittelijoiden ja kauppatieteilijöiden kanssa. Kokemukseni mukaan hyvä johtaminen, yhteisesti jaetut tavoitteet ja turvallinen ilmapiiri ovat kullanarvoisia - ja samalla tärkeitä kehityskohteita - työpaikoilla.

Coachingissa ja valmennustyössä mielestäni palkitsevinta on päästä tukemaan oivallusten syntymistä ja asiakkaiden kehittymismatkaa. Koen esimerkiksi esihenkilöiden ja tiiminvetäjien coachaamisen ja valmentavan johtamisotteen kehittämisen todella merkityksellisenä tehtävänä, koska johtamisen kehittämisellä tuotetaan arvoa koko työyhteisölle ja edelleen asiakkaille. 

Taustaltani olen diplomi-insinööri, minkä lisäksi minulla on ammatillisen opettajan pätevyys. Olen ICF:n (International Coaching Federation) sertifioima business coach (ACC) ja jäsenenä ICF:ssä ja Suomen coaching-yhdistyksessä.

Coachingista ja valmentavan työkulttuurin edistämisestä olen löytänyt sydämenasiani ja keinon tukea ihmisten kehittymistä ja hyvinvointia työelämän erilaisissa tilanteissa.