Uusien projektipäälliköiden etäcoachausryhmät

(ryhmäkoko enintään 6 henkilöä)

1.12.2022-9.3.2023

Kenelle ja miksi?

Vedätkö projektipäällikkönä ensimmäisiä projektejasi? Kaipaatko sparrausta, oivalluksia tai tukea projektisi, projektitiimisi tai itsesi johtamiseen? Haluatko kuulla ja oppia muiden kokemuksista?

Ryhmät soveltuvat erityisesti uusille tai uudehkoille projektipäälliköille, jotka ovat aloittaneet roolissaan parin vuoden sisällä. Ryhmät ovat avoimia eri organisaatioiden projektipäälliköille ja keskustelut käydään luottamuksellisesti.

Mitä ryhmäcoachaus on?

Uusien projektipäälliköiden ryhmässä saat yksilöcoachausta ryhmässä.

Coachauksessa hyödynnetään kysymyksiä, joiden avulla täsmennät kehitystavoitteesi, tunnistat mahdollisuuksia ja vahvistat käytäntöönviennin onnistumista. Ryhmäcoachaus on inspiroiva, kustannustehokas ja verkostoja vahvistava tapa saada coachausta. Osallistuminen kehittää myös valmentavan työotteen taitojasi, jotka ovat projektinjohtamisessa kullanarvoisia.

Coachaus ei ole opetusta tai projektipäällikkökurssi, vaan kehittymiseen tähtäävää tavoitteellista asioiden käsittelyä. Ryhmässä kehittyminen tapahtuu pohtimalla ääneen, kuuntelemalla, kysymällä, oivaltamalla uusia näkökulmia sekä suunnittelemalla ja toteuttamalla omat konkreettiset askeleet eteenpäin. Prosessiin kuuluu itsenäisiä tehtäviä.

Ohjelma ja aikataulu

Ryhmätoteutukseen sisältyy 2 henkilökohtaista keskustelua (á 20 min), 5 ryhmätapaamista (á 3 h), ennakkotehtävä ja 4 välitehtävää.

> Noin 2 viikkoa ennen ensimmäistä ryhmätapaamista käymme kahdenkeskisen puhelinkeskustelun (n. 20 min) tilanteestasi, tarpeistasi ja toiveistasi

> Ryhmäcoachausten teemat täsmennetään osallistujien tarpeiden pohjalta. Tapaamisten alustavat teemat ovat: 

1. Käytännöt, tavoitteet

2. Itsensä johtaminen (ajankäyttö, stressinhallinta ym.)

3. Projektinhallinta

4. Projektitiimin johtaminen

5. Haastavat tilanteet, suunnitelma jatkoon

Tapaamiset järjestetään helppokäyttöisessä Zoom-verkkoympäristössä. Pieni ryhmäkoko (max 6 henkilöä) mahdollistaa kaikkien aktiivisen osallistumisen.

> Noin kuukauden kuluttua viimeisestä ryhmätapaamisesta käymme vielä kahdenkeskisen puhelunkeskustelun (n. 20 min) edistymisestäsi tavoitteiden suhteen. 

Joulukuussa 2022 aloittava ryhmä torstaisin klo 8.30-11.30: 1.12.22 / 22.12.22 / 12.1.23 / 9.2.23 / 9.3.23

Katso myös projektipäälliköiden ryhmä.

Hinta

1300 euroa (+ alv 24%) / henkilö

Kysy pk-yrityksen tai yksinyrittäjän alennus.

Ryhmän vetäjä

Laura Sundell - sertifioitu business coach, diplomi-insinööri, ammatillinen opettaja.

Minulla on työkokemusta ryhmän johtamisesta, esihenkilötyöstä, erilaisten projektien vedosta, asiantuntijatehtävistä ja kouluttamisesta yhteensä 20 vuoden ajalta. Olen saanut työskennellä erilaisten ja eri koulutustaustoista tulevien ihmisten mm. insinöörien, palvelumuotoilijoiden, kauppatieteilijöiden, lakimiesten, viestijöiden ja opiskelijoiden kanssa. Coachauksesta olen löytänyt sydämenasiani ja keinon tukea ihmisten kehittymistä ja hyvinvointia työelämän erilaisissa tilanteissa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Otathan yhteyttä, niin varataan sinulle paikka ryhmästä tai keskustellaan lisää. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

laura@laurasundell.fi / +358 45 657 9608 / www.laurasundell.fi

Sopimusehdot - etäcoachausryhmät