en

Perehdytä valmentavalla otteella

Kesätyö on monelle nuorelle ensimmäinen kokemus työelämästä. Perehdyttäjän kannustavalla otteella on tärkeä merkitys heti ensimmäisestä kohtaamisesta lähtien.

Valmentava asenne ja vuorovaikutustyyli sopivat työpaikoilla paitsi johtamiseen ja kollegojen väliseen vuorovaikutukseen, myös perehdyttäjälle. Valmentavalla asenteella ongelmien sijaan haetaan ratkaisuja ja huomio kiinnitetään perehdytettävän vahvuuksiin ja kasvun tukemiseen.

Perehdytyksessä uudelle työntekijälle on väistämättä paljon neuvottavaa ja kerrottavaa ja valmentavalla otteellakin on paikkansa. Millaista kokemusta sinulla on vastaavista tehtävistä? Miten toivoisit itseäsi kohdeltavan työtoverina? Millaisia toteutusvaihtoehtoja mieleesi tulee tämän tehtävän hoitamiseksi?

Valmentava ote tukee perehdytettävän omaa ratkaisukykyä ja motivaatiota. Siitä tulee myös arvostettu ja luotettu olo. Kesätyöntekijät - ja uudet työntekijät muutenkin - ovat tulevaisuuden tekijöitä ja työnantajamaineen sanansaattajia. Toimintatavat, joille hyvät tyypit saadaan sitoutettua, vahvistavat organisaation menestystä pidemmälläkin tähtäimellä.

Ota askel kohti onnistunutta kesää ja tule perehtymään valmentavaan työotteeseen toukokuussa 2022. Osallistavalla etäluennolla (2 h) käymme läpi valmentavan asenteen ja vuorovaikutuksen perusteet. Viikkoa ennen luentoa saat ennakkotehtävän, joka tukee aiheeseen perehtymistä. Ilmoittautuessasi valitset itsellesi sopivimman koulutusajankohdan:

  • ke 18.5.2022 klo 9-11 tai 
  • ma 30.5.2022 klo 9-11

Paketin hinta on 79 euroa + alv 24% / osallistuja.  

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: laura@laurasundell.fi, puh. +358 45 657 9608

Sopimusehdot - osallistavat luennot

Tietoa coachauspalveluista ja valmentavan johtamisen valmennuksista löydät Palveluista