en

Esihenkilöiden ja tiiminvetäjien etäcoachausryhmä 

(ryhmäkoko enintään 4 henkilöä)

Kysy tulevista toteutuksista

Kenelle ja miksi?

Työskenteletkö esihenkilönä tai tiiminvetäjänä? Kaipaatko uusia näkökulmia, tukea tai sparrausta porukkasi tai itsesi johtamiseen? Tahdotko esimerkiksi selkiyttää tavoitteita, vahvistaa turvallista ja motivoivaa ilmapiiriä tai kehittää valmentavan johtamisen taitojasi?

Ryhmät on suunnattu lähiesihenkilöille, tiiminvetäjille ja keskijohdolle ja ne ovat avoimia eri organisaatioille. Keskustelut käydään luottamuksellisesti.

Mitä ryhmäcoachaus on?

Valmennusryhmässä saat coachausta itsellesi ja pääset sparraamaan muiden ajattelua. Lisäksi ohjelmaan sisältyy kahdenkeskistä yksilöcoachausta.

Coachingissa hyödynnetään kysymyksiä, joiden avulla täsmennät tavoitteesi, tunnistat mahdollisuuksia ja vahvistat toimeenpanon onnistumista. Ryhmäcoachaus on inspiroiva ja verkostoja vahvistava tapa saada coachausta. Osallistuminen kehittää myös valmentavan työotteen taitojasi, jotka ovat johtamistyössä kullanarvoisia.

Coaching ei ole opetusta tai kurssi, vaan kehittymiseen tähtäävää tavoitteellista asioiden käsittelyä. Ryhmässä kehittyminen tapahtuu pohtimalla ääneen, kuuntelemalla, kysymällä, oivaltamalla uusia näkökulmia sekä suunnittelemalla ja toteuttamalla omat konkreettiset askeleet eteenpäin. Prosessiin kuuluu myös itsenäisiä välitehtäviä.

Ohjelma ja aikataulu

Ohjelmaan sisältyy:

  • 3 ryhmätapaamista (á 3 h)
  • 1 henkilökohtainen tapaaminen (á 1,5 h). Voit halutessasi valita itsetuntemusta lisäävän WorkPlace Big Five -persoonallisuusanalyysin käsiteltäväksi.
  • 2 henkilökohtaista puhelinkeskustelua (á 30 min)
  • Ennakkotehtävä ja 3 välitehtävää.

Prosessin eteneminen ja aikataulu:

  1. Noin 2 viikkoa ennen ensimmäistä ryhmätapaamista käymme kahdenkeskisen puhelinkeskustelun (30 min) tilanteestasi, tarpeistasi ja toiveistasi.
  2. Ryhmäcoachausten (3 * 3 h) teemat täsmennetään osallistujien tarpeiden pohjalta. Teemoja voivat olla esimerkiksi: uuden roolin haltuunotto, tiimin ja yksilöiden tavoitteet, motivointi ja ilmapiiri, arjen erilaiset haastavat tilanteet, itsensä johtaminen, oma kehittymissuunnitelma jatkoon.
  3. Henkilökohtaisen coachaustapaamisen (1,5 h) aiheen ja ajankohdan sovimme yhdessä.
  4. Noin kuukauden kuluttua viimeisestä ryhmätapaamisesta käymme vielä kahdenkeskisen puhelunkeskustelun (30 min) edistymisestäsi tavoitteiden suhteen.

Tapaamiset järjestetään helppokäyttöisessä Zoom-verkkoympäristössä. Pieni ryhmäkoko (max 4 henkilöä) mahdollistaa kaikkien aktiivisen osallistumisen. 

Katso myös uusien esihenkilöiden ryhmä .

Hinta

990 euroa (+ alv 24%) / henkilö.

Coach ja ryhmän vetäjä

Laura Sundell - sertifioitu business coach (ACC/ICF), diplomi-insinööri, pedagoginen pätevyys.

Minulla on työkokemusta ryhmän, tiimien ja projektien johtamisesta, esihenkilötyöstä, asiantuntijatehtävistä ja kouluttamisesta yhteensä 20 vuoden ajalta. Olen saanut työskennellä erilaisten ja eri koulutustaustoista tulevien ihmisten mm. insinöörien, palvelumuotoilijoiden, kauppatieteilijöiden, lakimiesten, viestijöiden ja opiskelijoiden kanssa. Coachauksesta olen löytänyt sydämenasiani ja keinon tukea ihmisten kehittymistä ja hyvinvointia työelämän erilaisissa tilanteissa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Otathan yhteyttä, niin varataan sinulle paikka ryhmästä tai keskustellaan lisää. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

laura@laurasundell.fi / +358 45 657 9608 / www.laurasundell.fi

Sopimusehdot - etäcoachausryhmät