en

Valmentavan johtamisen etävalmennus

(ryhmäkoko enintään 6 henkilöä)

12.9.-5.12.2023

Kenelle ja miksi?

Johdatko työssäsi ihmisiä? Haluatko tukea porukkasi tavoitteellisuutta, motivaatiota ja itseohjautuvuutta? Tai tahdotko luopua vastausautomaatin tai mikromanagerin roolista? 

Valmentavan eli coachaavan johtamistyylin omaksuminen auttaa sinua onnistumaan. Ryhmä soveltuu henkilöille, jotka haluavat kehittyä ihmisten johtamisessa. Ryhmä on avoin eri organisaatioiden osallistujille.

Millaista etävalmennus on?

Etävalmennuskokonaisuus koostuu ryhmän yhteisistä koulutustapaamisista, henkilökohtaisista keskusteluista valmentajan kanssa sekä itsenäisistä ennakko- ja välitehtävistä. 

Koulutustapaamiset ovat osallistavia ja oivalluttavia ja pitävät sisällään alustuksia, keskusteluja ja pari- ja pienryhmäharjoituksia. Lisäksi saat yksilöcoachausta ja mahdollisuuden itsetuntemusta vahvistavaan WorkPlace Big Five -persoonallisuusanalyysiin. Ennakko- ja välitehtävien tarkoitus on tukea oivallusten ja oppien hyödyntämistä arjessa.

Käsittelemme koulutuskerroilla mm. valmentavaa asennetta, hyväksyvää läsnäoloa, aktiivista kuuntelua sekä toisen ajattelua tukevien kysymysten muodostamista. Saat käytännönläheisiä työkaluja arjen vuorovaikutukseen ja palautteenantoon. Vahvistat myös itsetuntemustasi sekä ymmärrystä ihmisten erilaisuudesta ja sen huomioimisesta.

Tapaamiset järjestetään helppokäyttöisessä Zoom-verkkoympäristössä. Pieni ryhmäkoko (max 6 henkilöä) mahdollistaa kaikkien aktiivisen osallistumisen.

Ohjelma ja aikataulu

Valmennusohjelmaan sisältyy:

  • 4 osallistavaa koulutuskertaa (á 3 h)
  • Henkilökohtainen coaching-tapaaminen (1,5 h) tukemaan johtamisessa kehittymistäsi. Voit halutessasi valita itsetuntemusta lisäävän WorkPlace Big Five -persoonallisuusanalyysin käsiteltäväksi. 
  • 2 henkilökohtaista puhelinkeskustelua (á 30 min) 
  • Ennakkotehtävä ja 4 välitehtävää.

Eteneminen ja aikataulu:

  1. Noin 2 viikkoa ennen ensimmäistä koulutuskertaa käymme kahdenkeskisen puhelinkeskustelun (30 min) odotuksistasi ja toiveistasi.
  2. Koulutustapaamisten (4 * 3 h) teemoja ovat valmentavan asenne ja taidot, coaching-työkalut, itsetuntemus ja ihmisten erilaisuus sekä palautteenanto ja arjen tilanteet.
  3. Henkilökohtaisen coaching-tapaamisen (1,5 h) aiheen ja ajankohdan (syksyllä 2023) sovimme yhdessä.
  4. Noin kuukauden kuluttua viimeisestä koulutuskerrasta käymme vielä kahdenkeskisen puhelunkeskustelun (30 min) edistymisestäsi arjessa.  

Syyskuussa 2023 aloittava ryhmä tiistaisin klo 9.00-12.00: 12.9.23 / 10.10.23 / 7.11.23 / 5.12.23

Hinta

1090 euroa (+ alv 24%) / henkilö.

Valmentaja ja coach

Laura Sundell - sertifioitu business coach (ACC/ICF), diplomi-insinööri, pedagoginen pätevyys.

Minulla on työkokemusta esihenkilötyöstä, ryhmän, tiimien ja projektien johtamisesta, asiantuntijatehtävistä ja kouluttamisesta yhteensä 20 vuoden ajalta. Olen saanut työskennellä erilaisten ja eri koulutustaustoista tulevien ihmisten mm. insinöörien, palvelumuotoilijoiden, kauppatieteilijöiden, lakimiesten, viestijöiden ja opiskelijoiden kanssa. Coachauksesta ja valmentavan työkulttuurin edistämisestä olen löytänyt sydämenasiani ja keinon tukea ihmisten kehittymistä ja hyvinvointia työelämän erilaisissa tilanteissa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Otathan yhteyttä, niin varataan sinulle paikka valmennusryhmästä tai keskustellaan lisää. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

laura@laurasundell.fi / +358 45 657 9608 / www.laurasundell.fi

Sopimusehdot