en

Esihenkilöiden pitkät etäcoachausryhmät

(ryhmäkoko enintään 6 henkilöä)

20.1.-27.10.2022

Kenelle ja miksi?

Työskenteletkö esihenkilönä? Kaipaatko uusia näkökulmia, tukea tai sparrausta porukkasi tai itsesi johtamiseen? Tahdotko esimerkiksi selkiyttää tavoitteita, vahvistaa turvallista ja motivoivaa ilmapiiriä tai kehittää valmentavan johtamisen taitojasi?

Ryhmät on suunnattu lähiesihenkilöille, tiiminvetäjille ja keskijohdolle ja ne ovat avoimia eri organisaatioille. Keskustelut käydään luottamuksellisesti.

Mitä ryhmäcoachaus on?

Esihenkilöiden avoimessa ryhmässä saat yksilöcoachausta ryhmässä.

Coachauksessa hyödynnetään kysymyksiä, joiden avulla täsmennät kehitystavoitteesi, tunnistat mahdollisuuksia ja vahvistat käytäntöönviennin onnistumista. Ryhmäcoachaus on inspiroiva, kustannustehokas ja verkostoja vahvistava tapa saada coachausta. Osallistuminen kehittää myös valmentavan työotteen taitojasi, jotka ovat johtamistyössä kullanarvoisia.

Coachaus ei ole opetusta tai esihenkilökurssi, vaan kehittymiseen tähtäävää tavoitteellista asioiden käsittelyä. Ryhmässä kehittyminen tapahtuu pohtimalla ääneen, kuuntelemalla, kysymällä, oivaltamalla uusia näkökulmia sekä suunnittelemalla ja toteuttamalla omat konkreettiset askeleet eteenpäin. Prosessiin kuuluu myös itsenäisiä välitehtäviä.

Ohjelma ja aikataulu

Ryhmätoteutukseen sisältyy 2 henkilökohtaista keskustelua (á 30 min), 9 ryhmätapaamista (á 3 h), 1 henkilökohtainen coaching-sessio (1,5 h), ennakkotehtävä ja 8 välitehtävää.

> Noin 2 viikkoa ennen ensimmäistä ryhmätapaamista käymme kahdenkeskisen puhelinkeskustelun (n. 30 min) tilanteestasi, tarpeistasi ja toiveistasi

> Ryhmäcoachausten teemat täsmennetään osallistujien tarpeiden pohjalta. Tapaamisten alustavat teemat ovat: 

1. Käytännöt, kehittymistavoitteet

2.-3. Itsensä johtaminen (ajankäyttö, stressinhallinta ym.)

4.-5. Tiimin/yksikön ja yksilöiden tavoitteet ja edistymisen tukeminen

6.-7. Ilmapiiri ja asenteet (turvallisuus, motivaatio, tuloksellisuus ym.)

8. Arjen erilaiset haastavat tilanteet

9. Oma suunnitelma jatkoon

Tapaamiset järjestetään helppokäyttöisessä Zoom-verkkoympäristössä. Pieni ryhmäkoko (max 6 henkilöä) mahdollistaa kaikkien aktiivisen osallistumisen. Prosessin kesto (7-9 kk) mahdollistaa kehitystoimien käytäntöönvientiä ja jalostamista edelleen.

> Haluamassasi vaiheessa prosessia sovimme henkilökohtaisen etäcoaching-session (n. 1,5 h), joka syventää käsittelyä sinulle tärkeästä aiheesta. 

> Noin kuukauden kuluttua viimeisestä ryhmätapaamisesta käymme vielä kahdenkeskisen puhelunkeskustelun (n. 30 min) edistymisestäsi tavoitteiden suhteen. 

Tammikuussa 2022 aloittava ryhmä torstaisin klo 12-15: 20.1.22 / 17.2.22 / 17.3.22 / 7.4.22 / 5.5.22 / 2.6.22 / 18.8.22 / 22.9.22 / 27.10.22

Katso myös esihenkilöiden avoin ryhmä ja uusien esihenkilöiden avoin ryhmä.

Hinta

2600 euroa (+ alv 24%) / henkilö

Kysy pk-yrityksen tai yksinyrittäjän alennus.

Ryhmän vetäjä

Laura Sundell - sertifioitu business coach, diplomi-insinööri, ammatillinen opettaja.

Minulla on työkokemusta ryhmän johtamisesta, esihenkilötyöstä, erilaisten projektien vedosta, asiantuntijatehtävistä ja kouluttamisesta yhteensä 20 vuoden ajalta. Olen saanut työskennellä erilaisten ja eri koulutustaustoista tulevien ihmisten mm. insinöörien, palvelumuotoilijoiden, kauppatieteilijöiden, lakimiesten, viestijöiden ja opiskelijoiden kanssa. Coachauksesta olen löytänyt sydämenasiani ja keinon tukea ihmisten kehittymistä ja hyvinvointia työelämän erilaisissa tilanteissa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Otathan yhteyttä, niin varataan sinulle paikka ryhmästä tai keskustellaan lisää. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

laura@laurasundell.fi / +358 45 657 9608 / www.laurasundell.fi

Sopimusehdot - avoimet ryhmät